Diensten

Consultancy

Consultancy is een vrij algemeen woord. Voor de meeste mensen is het dan ook een woord waar alles onder verstaan kan worden. Dit is ook correct. Alles wat te maken heeft met advies en gedeeltelijke ondersteuning valt hieronder. Neem contact op indien u meer informatie wenst of gebruik wilt maken van onze diensten.

System Management

Onderhoud van uw systemen en advies over nieuw aan te schaffen systemen binnen uw netwerk. Tevens aanschaf van hard- en software via de groothandel met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Network Management

Onderhoud en ondersteuning van al uw netwerk onderdelen: servers, switches, printers, bekabeling.

Hosting / Webdesign

Wilt u een domeinnaam aanvragen of reserveren, een website laten hosten of wilt u uw mail webbased beschikbaar maken en heeft u zelf niet de kennis en beschikt u ook niet over de juiste apparatuur? Wij kunnen dit alles voor u verzorgn en alle vormen van webdesign, van eenvoudige presentatie op het internet, een complete webshop of het mogelijk maken om zelf via een portal de site te beheren, alles kunnen we regelen voor u.

3CX Voip Solutions

Met 3CX VoIP Solutions heb je als ondernemer een volledig ingerichte en toekomstvaste telefooncentrale. De centrale wordt beheerd en staat in een goed beveiligd datacenter. Keuzemenuís, Voicemail naar Email, integratie met Outlook, koppeling met mobiel, alles is mogelijk. Met 3CX Voip Solutions ben je klaar voor de toekomst.

Microsoft 365 Partner

Overstappen naar Microsoft 365? Hosted exchange van Microsoft zelf? Licenties van Office 365? Wij regelen alles voor u. Met de prijs zijn wij scherp en met de service en ondersteuning proberen wij altijd een stap extra te zetten. Vraag ons naar de mogelijkheden.